Een spoorverbreder, of een spacer, doet wat de naam zegt: het verbreedt de spoorbreedte van je auto. Het brengt de wielen van je auto meer naar buiten. Hierdoor passen velgen met hoge ET waardes beter. Omdat je banden breder worden, heb je bovendien een betere wegligging. Je krijg meer grip. Plaats je spoorverbreders op je achterwielen, dan kun je je auto makkelijker laten insturen. Plaats je ze op de voorwielen, dan heb je een veel stabielere wegligging.

Alle soorten spoorverbredersNaamloos-1

Iedere auto heeft een eigen, meest ideale ET waarde. Soms komt deze waarde niet overeen met de ET waarde van jouw nieuwe velgen. Met spoorverbreders van spoorverbreders.com pas je de wielen zo aan dat je velgen volledig tot hun recht komen. We hebben spoorverbreders in vele verschillende dikten, van de meest dunne van 5 milimeter tot de meest brede van 40 milimeter. Het aantal milimeters geeft aan hoeveel de wielen extra naar buiten steken nadat je de spoorverbreders hebt aangebracht. Let er bij de aanschaf op dat je spoorverbreders koopt die het juiste naafgat hebben. Volgens de geldende APK regels mogen je banden niet meer dan drie centimeter buiten het spatbord uitsteken. Let daar dus ook op bij je aanschaf.

Gespecialiseerd in 4×4

We zijn gespecialiseerd in spacers voor 4×4’s. Lopen je offroad banden aan? Of wil je jouw auto met vierwielaandrijving een bredere look geven? Bestel bij ons spoorverbreders en krijg die bredere look op je 4×4!